Angry Goat Pepper Co

Etter å ha arbeidet i “bedrifts-verden” i mange år, innen matproduksjon, transport, print og kopiering, fikk jeg nok. Vi hadde allerede en liten bondegård (hobby), og jeg bestemte meg for å prøve å lage noen produkter til de lokale markedene for spe litt på inntektene.

Vi hadde de typiske produktene: kylling og egg. Så bestemte vi oss for å forsøke oss på geite kjøtt. Dette gjorde at vi ble bedre kjent lokalt, men jeg tenkte at vi manglet noe, og da kom ideen om å tilføre det lokale markedet noe sterkt…

Min kone og jeg dro på vår bryllupsreise til Bermuda og traff noen gateselgere som solgte forskjellige typer  sauser med chili. Jeg hadde aldri hørt om noe slikt, men ble umiddelbart hektet. Alle mine venner på universitetet ble også hektet, og vi utfordret hverandre til å prøve forskjellige sterke sauser på kyllingvinger osv.

Noen sommere etter dette tok vi noen chilipepper fra vår hage og forsøkte oss på å lage vår egen variant av hot saus. Vennene likte det, og da vi tok det med til markedet ble det vel mottatt.
Orginalt var våre “pepper-jams” (syltetøy) laget som tilbehør til kjøtt og andre produkter fra det lokale markedet. Vi startet med tre smaker, men ikke lenge etter hadde vi seks forskjellige varianter. Vi ble klar over at det var i “hot-sauce” markedet vi ønsket å være.
I agust 2016, signerte vi leiekontrakten på våre nåværende lokaler, som har nok plass til at vi kan produsere våre produkter. I desember 2016 åpnet vi vår første butikk, hvor vi seller våre sauser sammen med andre små og sterke chili-produkter.
Angry Goat Pepper Pairings (Co.) is a subsidiary of Rabbit Patch Farm, LLC.