Elijah’s Xtreme

Elijah’s Xtreme ble laget av en far og hans sønn sin kjerlighet for sterke peppere og lidenskap for å lage en smakfull, tykk, sterkere, hot saus. Elijah’s Xtreme Ghost Saus ble offisielt lansert i juni 2014! I august fikk de sin første kontrakt – Bass Pro Shops over hele USA. Elijahæs Xtreme har vært en topp selger hos Bass Pro siden den gang!

Noen år senere – etter å ha prøvd mange forskjellige hot sauser, gikk Elijah til sin far og spurte om de ikke kunne lage noe som var sterkere. Det tok far og sønn laget mer enn tre år med prøv og feil før de til slutt fikk deres håndlagde oppskrift akkurat rett. Sent sommeren 2013 hadde de laget den perfekte balansen av varme og smak. De sendte ut over hundre prøver, og tilbakemeldingene var utrolige…. alle elsket den, og alle sa det samme…”det er så sterk, men den har så god smak”. Med det, navnga de sin kreasjon, Elijah’s Xtreme (siden Elijah ville være så Xtrem ved å spise verdens sterkeste pepper).

Det var den sommeren, da Elijah fylte 16, ad de møtte Smokin’ Ed Currie ved PuckerButt Pepper Company i Fort Mill, SC. Elijah spiste “Smokin’ Ed’s Carolina Reaper” – verdens sterkeste pepper, og han oppfylte sitt største ønske. Etter det, sa han “aldri igjen. Det gjorde vondt i 24 timer”

6 år senere er vi velsignet med å stadig flytte grensene i hot saus verdenen. Elijah er på skole og studerer Business/Marketing. Han vil ta over bedriften når han er ferdig utdannet i 2020. Vi har store planer for fremtiden og er takknemlige for den konstante støtten for våre produkter og bedrift.