Marie Sharp’s

I 1980, i Belize, i Sentral-Amerika, oppfant Marie Sharp en håndfull oppskrifter for sauser, syltetøy og marmelader, imens hun eksperimenterte med Habanero chilipepper, frukt, og grønnsaker dyrket på familiegården.

Hun ble svært glad over den positive tilbakemeldingen og oppmuntringen hun fikk fra naboer og venner som smakte. Det var da hun bestemte seg for å lage en familiebedrift.

I begynnelsen, startet Marie Sharp sin produksjon i et lite kjøkken med hjelp fra familie og en ansatt. Med hardt arbeide og en strukturert strategi, har dette vokst til nå over 20 ansatte i bedriften ved Stann Creek, Belize, med produksjon både for det lokale og internasjonale marked.
Marie Sharp’s sin familieeide bedrift tar stolthet i å produsere produkter av den høyeste kvalitet, og de lever opp til sitt slagord “Stolte Produkter fra Belize”.
Belize er at land i Sentral-Amerika som befinner seg på den Karibiske kyst. Det grenser opp mot Mexico i Nord, Guatemala i syd og vest, og det Karibiske hav i øst.

Marie Sharp’s produkter  er basert på lokale avlinger av habanero pepper, frisk frukt, grønnsaker og krydder.

Marie Sharp’s Fine Foods, Ltd. har laget peppersauser siden 1981 ved Melinda Estates, Stann Creek Valley, Belize, Sentral-Amerika. “Fra Avling til Flaske”, friskhet med sterk fokus på smak, er kjennetegnet til Marie’s produkter som distribueres i det globale marked.