Lucky Dog Hot Sauces

Lucky Dog var min hobby i over 7 år. Det var i 2005 at jeg startet å eksperimentere ved grillen i hagen. Jeg var drevet av min lidenskap for sterk mat, “hot sauce”, og av et ønske om å skape sauser med en mer komplisert smaksprofil enn det som var tilgjengelig i markedet.

Som en prosjektleder innen helsevesenet, var min jobbe meget krevende. Sausene ble min terapi. I juni 2012 omgjorde jeg min hobby til en liten bedrift, og responsen var voldsom fra de som prøvde mine sauser, og dermed var det gjort. Jeg satset på sauser. Her er et bilde av hvordan det hele startet:

Mitt oppdrag: å skape den mest balanserte, smakfulle og anvendbare sausen mulig, med fokus på lokale råvarer. Lucky Dog sausene er ment for å brukes på nesten alt, og de er ment å passe for alle som liker medium-sterk mat. Sausene er ikke så sterke at de tar bort smaken fra maten. Hvis ditt måltid blir satt ut av sausens styrke, eller har mistet sin smak på grunn av min saus, da har jeg feilet.

Jeg har stor respekt for de som lager god mat eller de som liker god mat. Det beste komplimentet for oss er når matelskere bruker vår saus på sine favorittretter.
Smaken er nøkkelen. Det er derfor Lucky Dog Hot Sauce er laget med smakfulle grillede pepper, søte gulrøtter, eddik, løk, utvalgte tørre peppere og masse grillet hvitløk. Lettere røykede ingrediensene gir noter av fruktsmak inn i miksen, de skaper en balanse og lagdeling som man sjeldent finner innen hot sauce verdenen. Denne nyanserte tilnærmingsmåten frembringer en kompleks smak med respektert varme inn i det som har blitt merkevaren til Lucky Dog Hot Sauce.

Lucky Dog sauser er helt naturlige, helt originale, og bare laget med ingredienser av den høyeste kvalitet i et 100% strøkent og rent produksjonskjøkken, av erfarne kokker i California.

Lucky Dog støtter bønder fra California og lokale forretninger.
Lucky Dog Hot Sauce er meget anvendbar og komplimenterer et stort utvalg av retter, fra den klassiske amerikanske cheeseburgeren til indisk, kinesisk, thai, vietnamesisk, koreans, meksikansk, italiensk, fra Jamaica, Filippinsk, gresk eller fra Midt-Østen.  Bruke Lucky Dog saus med glede på alt fra kylling, fisk, gris, biff, pizza, egg, sandwiches, poteter, eller som en ingrediens i din favorittoppskrift, på lasagna, i supper, i marinader, eller blandet med majones som en krydret aioli eller blandet med smeltet smør for å bruke på kyllingvinger eller vegetar mat. Lucky Dog er i sannhet matens beste venn!

Lucky Dog Hot Sauce er min hobby, mitt liv, min lidenskap og min drøm. Nå, lever jeg bare drømmen. Takk for at du prøver Lucky Dog Hot Sauce. Jeg vil sette pris på din feedback.

Hilsen, Scott Zalkind, Hot Sauce Guy & Founder, Lucky Dog Hot Sauce