Dave’s Gourmet

Dave Hirschkop er stifteren og den kreative motivasjonen bak Dave’s Gourmet.
Våre produkter reflekterer hans kjærlighet til mat, velgjørende ingredienser og innovative ideer.

Han vokste opp i Virginia og startet en annerledes “taqueria” i Maryland, kalt Burrito Madness.

Der lagde han den “sterkeste sausen i universet”, som et forsøk på å kontrollere at antallet med ukontrollerbare festende gjester ikke ble for høyt. Men, det endte opp med det motsatte,… gjester ankom i stort antall for å kjenne på varmen og smaken.

Den ville styrken i sausen hans gjorde at den ble bannlyst fra “National Fiery Food Show”.

Den ville styrken i sausen hans gjorde at den ble bannlyst fra “National Fiery Food Show”.

Etter å ha flyttet til San Fransisco, vokste Dave’s Gourmet i andre retninger innen spesialmat. Når han så på havet av pastasauser i supermarkedene, bestemte Dave seg for å lage sin egen innovative serie med pastasauser, ved å bruke de best smakende ingredienser han kunne finne av den høyeste kvalitet. Hans kreasjoner inkluderer Butternut Squash, Organic Red Heiroom, Wild Mushroom og Golden Heirlom pastasauser, som har gitt ham mer en sytten høyt ansette Speciality Outstanding Food Innovation Awards, som inkluderer “best in category”, fire ganger. To ganger har hans pastasauser blitt prisbelønt med “best in industry.”

En mann med mange talenter.

Dave er forfatter av kokebok, har deltatt på mange TV-show, inkludert “Food Network”. I løpet av de siste 20 årene har Dave og hans ansatte arbeidet for å redde verden fra smakløshet og banaliteter – et herlig og innovativt produkt om gangen.