Bumblefoot Hot Sauce

Ron ‘Bumblefoot’ Thal relanserer sine prisvinnende premium hotsauser. Bumblefoot’s Hotsaus er tilbake!

Disse sausene er laget av tidligere Guns and Roses gitarist, Ron “Bumblefoot” Thal.

Det var i 1981, på en familiefest i Brooklyn. Jeg var 12 år gammen, og min eldre fetter Steve utfordret meg med $5 til å spise en sterk kirsebær pepper. Det var mitt tidligste minne av følelsen man får av sterk mat. Og det vokste derfra. Ekstra wasabi med sushi….ekstra pepper på thai mat…ekstra sterk saus på meksikansk mat. Alltid, bestilte jeg det sterkeste for å teste mine grenser. Mine venner pleide å kjøpe meg hot sauser som presenter. Jeg kunne spise chili-saus og legge til en 12-millio Scoville ekstrakt i tillegg. Folk ville spørre meg, “smaker du noensinne maten da?” JA, absolutt! når man utvikler en god toleranse for sterk mat, så man man nyte maten enda mer, varmen er ingen distraksjon, den gir bare en komplementerende sensasjon til fargene, aromaen, og smaken.
Når det gjelder musikk, har jeg alltid følt spenningen med å oppdage nye band, og nye lyder. Det inspirerte meg til å lære musikk, til å utvikle det, og til slutt til på dele det slik at jeg kunne gi andre den gleden jeg hadde. Det er det samme for alt som inspirerer – kunst, musikk, underholdning, kunnskap, mat, alt. Når man er lidenskapelig om noe i livet, så følger det en prosess – du elsker det, så lager du det, så deler du det. Det var på denne måten med musikk, og det er det samme med hot saus. Elsk det, lag det, og del det…
I mange år har jeg hatt ideer, oppskrifter, og smaker som jeg har ønsket å dele. “Brimstone” ved Hound Entertainment introduserte meg til mesterne ved CaJohns Fiery Foods. Jeg fløy mellom Guns N’ Roses konserter i La Vegas til CaJohns hovedkontor i Ohio hvor CaJohn gruppen, og Steve Lawrence og meg selv lekte gale forskere i kjøkkenet og brakte disse smakene til verden.
I 2013, etter mange år med å si “en dag…”, fikk jeg endelig tak i noen flasker med Bumblefoot hot sauser i hendene, 6 produkter i alt. Vi brakte dem ut i lyset på ZestFest matfestivalen i Dallas, Texas, og tre av de seks sausene vant første plass i dere kategori.
Naturlige ingredienser, ingen tilsetningsstoffer, glutenfrie, ingen peanøtter (peanøttallergi), og med smaker som rangerer fra den milde kirsebærsburboun “Bumblicious!” til den høy-energiske hjerte bankende “BumbleF**KED” med ingefær og tropisk frukt, ginseng og koffein.

I 2019, har jeg igjen sluppet sausene gjennom mitt eget selskap. Jeg har kun sluppet favorittene fra den tidligere linjen med produkter – den prisvinnende sausen som kan brukes til alt: “the sauce” (tidligere kjent som “normal”). den prisvinnende zesty BBQ sausen “Bumblicious!”, og den termo-nukleære ekstreme bruk-med-forsiktighet “BumbleF**KED”.

Jeg håper å se et økende nummer med butikker, pubber og restauranter, food-trucks, og internasjonale re-selgere som selger mine sauser. Dersom du kjenner noen, eller er en, bare ta kontakt med meg på hotsauce@bumblefoot.com! Jeg kommer til å delta på mat-eventer med mine sauser, og ta de med meg på tur når jeg reiser rundt i verden. I skal holde en oppdatert kalender som du kan se på på bumblefoot.com – håper jeg vil treffe deg.
Siste tanke – min fetter Steve ga meg aldri de $5. Jeg pleide fremdeles å minne ham på det da han så meg lesse på med sterke pepperet på mitt kalkunsandwich på familietreff flere dekader senere. Han døde uventet, før disse sausene kom til. Til mannen som lurte meg til å spise min første sterke pepper, og startet meg på denne reisen, disse hot sausene er dedikert til deg.
Takk
Ron “Bumblefoot” Thal