CaJohns Fiery Foods

Cajohns Fiery Foods startet i 1996. John Hard, en brannmann av yrke, hadde en lidenskap i sterk og krydret mat, inspirert fra mange oppdrag ved den meksikanske gulfen. Han ble meget glad i det Syd-Amerikanske kjøkken.

Sue, hans kone, vokste opp på kysten av Mississippi. Hun reiste ofte 10 mil vestover til New Orleans for å besøke sine foreldre. Det var her hun traff John som kjøpte inn inn ingredienser til sin matlaging.

John pleide å lage mat for pikniker og middager med familie og venner, hvor han introduserte dem til virkelig Cajun-stil kjøkken (sterkt/krydret med smak) i stedet for det typiske amerikanske versjonen (brennhet).

Hans kjærlighet til Tex-Mex og New Mexico sitt kjøkken førte snart til at han hadde en liten fan-klubb hjemme i Ohio. Snart, måtte John bestille sine ingredienser fra selgere i Louisiana, Texas og New Mexico per postordre. Det var da det slo ham, hvorfor ikke sette opp en butikk i Columbus som kunne lage produkter for ham og andre.
Dette var begynnelsen. John åpnet CaJohns Fiery Foods og dro til “Fiery Food” showet i Albuquerque, New Mexico for å forhøre seg om hvordan han kunne utvide sin produksjon. CaJohn drømte om en linje med produkter, laget fra hans oppskrifter. Han lærte at han trengte 250-500 kasser eller mer med ingredienser for å kunne starte. Det virket umulig å skulle kjøpe inn så mye råstoff, men en produsent gav ham råd som viste ham at dette var mulig. Dette var i 1999, og det var i dette møtet mellom produsent og John at CaJohns virkelig ble født. I midten av 2004, solgte John sitt 60 år gamle bedrift innen brannvern, og kunne fra dette punkt av konsentrere seg fullt om sin lidenskap.

“Hot Spots”, Hot Sauce var det første produktet til CaJohns. Konseptet med dalmatineren med en flekk, og navnet, var ideen til hans datter Erin. Hennes bror, Nathan elsket kyllingvinger, så neste saus ble “Nate Dog’s Killer Wing Sauce”. I dag er hele familien involvert i selskapet.

CaJohns tilbyr i dag over 150 forskjellige sauser. Cajun, Sørvesten, Asiatisk og Caribbean kjøkken er alle representert. Helt naturlig, uten tilsetninger, forsiktig laget i små omganger, og nøye fulgt opp gjennom hele produksjonsprosessen, alt for å sikre den høyeste kvalitet og konsistent smak. Bare de beste og friskeste ingredienser er brukt. CaJohns prosesserer friske chili hver høst, eksklusivt for sin produksjon. Han nekter å bruke kommersielle peppermoser som er fulle av salt. Dette er bare en av grunnene til at CaJohn sine produkter klarer seg bra i sauskonkurranser. CaJohns sauser har vunnet over 200 nasjonale og internasjonale priser. CaJohns garanterer fornøyde kunder. Smak forskjellen!