Torchbearer Sauces

Torchbearer ble dannet av Vid, Ben, og Tim. Tre fyrer i 20 årene som synes det var moro å lage smakfulle tilbehør, sterke hotsauser, og smakfulle oppskrifter.

I tillegg til å la en samling med hotsauser, og oppskrifter nok til å fylle en bok, så hadde også TorchBearer også laget verdens første habanero ostekake.

Så hvordan ble TorchBearer dannet, spør du? Vel, slik som mange andre store oppfinnelser, startet det med en tilfeldighet. Det hadde seg slik at Vid og Ben bare fikk ekstra mye habanero i hagen, og at de ikke ønsket å kaste dem. Som et resultat av dette, bestemte de seg for å lage habanero preserveringsmiddel. De viste ikke at det de lagde kom til å smake bedre enn noe annet på markedet. Så de bestemte seg, selvsagt, for å dele det med andre.

Tre fyrer, tok noen dager fri, kjørte fra Pennyslvania til Texas – og – tilbake (over 72 timer!) – og hentet 350 kg med habanero pepper. De brukte to uker på å kutte, pakke og fryse pepperne slik at de hadde nok til vinteren som var på vei. Det var ikke lenge før de lagde alle sausene selv, for hånd.

Se nettside her: https://www.torchbearersauces.com/
Med foreløpige etiketter og deres første fulle produksjon, var det nå på tide å se om verden var klare. Karene dro til Cajun Hot Sauce Festival i Lousiana og vant tre nasjonale priser for sausene. Flere priser begynte å strømme på, og det tok ikke lang tid før publisiteten vokste. Slutt.
Vel, ikke helt slutt. Guttene drar fremdeles på hot sauce festivaler og kommer hjem med nye priser hele tiden.