Karma

Karma Sauce Company ble dannet med hensikt om å bringe deg helsebringende sauser av høyeste kvalitet. Sauser som er slik som de vi lager selv. Ingen kompromisser, og ingen snarveier.

Vi lager alle produktene våre i vårt egen mikro-fabrikk. Vi dyrker nesten alle våre ingredienser selv (spesielt alle peppere), på Karma Sauce Bondegården. Nesten alle ingredienser kommer fra nærområdet, innen er radius på 8 mil. Vi holder et øye på kvalitet under hele produksjonen. Alle våre prisvinnende produkter er glutenfrie, hvetefrie, soyafrie, meierifrie, og uten konserveringsmiddel.

Karma Saus Company er dedikert for å gi deg herlig mat. Mat som er bra for deg, og med herlig smak. Da vårt første hjemmelagde parti med Karma saus ble laget for det lokale smaksteamet, så var ikke spørsmålet “hvordan kan vi lage dette?”, men spørsmålet var “hvordan kan vi la være å lage dette?”

Dette er historien om Karma Sauce Co. og meg. Men, jeg kan aldri takke nok for all hjelpen jeg har fått fra min familie og mine venner. Uten dem, ville ikke noe av dette vært mulig. Jeg er for alltid takknemmelig.
-Gene

Les mer på nettsiden: https://karmasauce.com/
Vi har laget mat så lenge jeg kan huske. Det var alltid noe å lage hjemme. Pappa var kokk i US Army når han kom over til Polen. Vi gjorde clusky eller perogies rundt ferien; så var det å hjelpe mamma med svenske kjøttboller, lasagne og paier (lage ostestrimler med rester av skorpen). Utendørsaktiviteter inkluderte lange økter med å plukke ville jordbær til syltetøy i nærheten av hjemmet vårt på Long Island og den fryktede graving og luke i hagen. Jeg har ikke noen bilder fra kjøkkenet den gang, men det så sannsynligvis slik ut (en av mine protesjeer).
Etter at far gikk bort, flyttet mamma til East Hampton. Tiden gikk og jeg gikk på skole i Potsdam NY– hvert år sparte jeg pengene mine som ble tjent på sommeren hjemme i semesteret som fulgte.
Når du har kjøkkenferdigheter, er det ikke vanskelig å finne en restaurantjobb i Hamptons. Jeg gikk raskt opp til stillingen som “Sous Chef” som sesongmedarbeider. Min periode på linjen ble notert i en Hamptons Magazine -artikkel fra 1986 som feiret brunsj.