Yellowbird

Hei! Jeg er Erin, og jeg er George, og med vår samlet kraft, ga vi liv til det kraftfulle vesenet som dere har lært å elske som Yellowbird.

Født fra korn og heder i et solrikt hjørne i sydøst-Austin, hvor de fleste ikke tør å gå, begynte Yellowird sagaen. En lidenskapelig gartner av superhotte peppere, og en sta, selvlært sausmaestro. Vi gikk inn i landskapet med glemt tankegang – sølvet til det evige grålyset, hvor kunsten og naturen møtes. Vi har ikke sett oss tilbake siden 2012.

Ideen: det er ikke noe mer kraftfult enn en enkel ide som er der til rett tid. Gå tilbake til naturen og jobb med den, ikke mot den. Så, med når den heldige rytmen har truffet, så kan du glemme det bort i sausen for all evighet. Det er da du vet at en ide bare trenger litt vanning.
Se nettside her: https://www.yellowbirdfoods.com/

Prosessen: Vi tar enormt eierskap til vår prosess. Det er prosessen som gir sjelen til tingene vi lager. Fra spesialpepperne vi dyrkerr med kjærlighet, til de små bondegårdene og bøndene vi arbeider med, til de livlige menneskene som utgjør vårt team, vi kan ikke hjelpe det, men, vi vi elsker hva vi gjør, og det vises.

Fuglen: Det er sant at alle fugler har naturlig immunitet mot varmen fra sterke pepper. Vår Yellowbird inneholder det det betyr å virkelig leve et liv med mot og besluttsomhet. Det er en smittsom holdning av stor størrelse, og som vi tør ha rundt oss.