Jersey Barnfire

Hva handler Jersey Barnfire Hot Sauce LLC om? Det er et enkelt spørsmål som har et enkelt svar: – nærområdet/lokalt!

Lokal mat støtter opp om lokale bønder. Vi tror mennesker trenger å se de hardt arbeidende familiene som dyrker frem maten vi spiser. Det er helt tydelig for oss at bøndene trenger den kreditten som de fortjener.
Mennesker i dag ønsker å vite selv at maten de spiser er trygg og hvor den kommer fra. Disse to viktige faktorene er det vi ønsker for våre barn, våre familier, og for oss selv. Forskjellen er å vise våre kunder hvor maten deres kommer fra.

Eierne Austin D’Almeida og John Sauchelli elsker alt som er sterkt, sterkt og smakfullt.

De er bare to venner fra New Jersey som sto sammen en dag foran en chilipepper-hage og bestemte seg for å lage litt hot saus. Jersey Barnfire Hot Sauce var født! Navnet, derimot, ble ikke dannet der og da, siden de første sausene som ble laget ikke var til salgs. Men, når sausene ble så populære bestemte Austin og John seg for å produsere sauser for alle de som ønsket det.
Jersey Barnfire Hot Sauce. LLC lager produkter ved å bruke de friskeste ingredienser som er å oppdrive i “the Garden State”, for å kunne tilby deg hot sauser av den høyeste kvalitet som er mulig….

Å ja, så skal den brenne …. akkurat passe!