Tia Lupita

Historien om en manns ønske om å bringe den perfekte smaken til alle «hot sauce” elskere…

Hector Saldivar vokste opp nord i Mexico. Hector’s mor – kjent som ‘Tia Lupita’ (tante Lupita på Norsk) – var stolt over å ha perfeksjonert familiens sausoppskrift, den originale som hadde blitt overrakt fra mor til datter gjennom generasjoner. Tia’s saus ble etter hvert så bra at den var sterkt etterspurt av alle som var heldige nok til å ha smakt den. Da de ba henne selge den, protesterte hun. Hun likte i stedet å gi den til familie og venner.
Da Hector flyttet til San Fransisco, California, pleide Tia å sende ham flasker med sin saus, for at hun skulle være sikker på at han alltid hadde et lite stykke av “hjemme” med seg. Det varte ikke lenge før vennene til Hector ventet spent på den neste forsendelsen fra Tia. Hector dro tilbake til Mexico for å få sin mors velsignelse for å kunne produsere sausen i USA.

Sausen som heter Tia Lupita er laget for å hedre Tia og familiens oppskrift. Logoen ligner på Tia som har papiljotter på hodet når hun lager mat for å holde håret borte fra øynene.

Tia Lupita lages is små kvanta, håndlaget, og basert på kortreiste råvarer. Tia balanserer de dype og rike smakene fra modne pepper med grillede krydder og friskhet fra destillert eddik. Dette skaper den herlige, kompliserte, vel-rundede smaken. Anbefalt til smørbrød, supper, taco, eller hvor som helst du vil ha litt ekstra smak.

(fra venstre til høyre) Tia som en ung kvinne; Lupita’s familie; Hector Saldivar, hans søster Brenda Saldivar, Lupita, Hector’s far Dr. Hector Saldivar Peña, og Hector’s søster Priscilla; Tia Lupita som lager saus.