Paul’s Fine Foods

Som bosatt nord i California, har jeg alltid hatt en hage med tomater og forskjellige pepper. Min kone og jeg startet et år å dyrke våre egne habanero pepper. Vi ble overrasket over hvor vakre disse chilipepperene er! Først vokser de seg grønne for deretter å modnes til toner av oransje.

Min kone og jeg har alltid likt sterk pepper, men når vi prøvde å spise habanero, så var de for sterke for oss, mye sterkere enn noe annet vi hadde spist før. Det var da jeg bestemte meg for å lage en saus som vi kunne kose oss med.

Jeg utviklet min egen oppskrift ved å bruke mine egendyrkede habanero pepper med andre ingredienser som jeg likte, som for eksempel, sennep og mango. Deretter tilsatte jeg forskjellige krydder. Flere års arbeide og finjustering av oppskriften, førte til slutt til dagens produkt, Paul’s Haba Haba, oppkalt etter habanero pepperet som startet alt dette.

I mer enn ti år lagde jeg min saus og ga den bort til familie og venner. Tilbakemeldingen var god, og i 2013, bestemte jeg meg for å markedsføre sausen kommersielt. Jeg var heldig, og fant en bra produsent i Oregon som kunne hjelpe meg med oppskaleringen. De har siden den gang, brukt min oppskrift, og levert Paul’s Haba Haba med meget høy kvalitet.
Hygg dere!
Paul Boetius