Secret Aardvark

Secret Aardvark Co. ble stiftet i 2004 av det kreative kulinariske geniet Scott Moritz. Hans sans for reising, surfing, musikk, og historiefortelling ble matchet med oppdagelsen av verdens smaker. Vi begynte å selge sauser på bondemarkedet i Portland, og nå har vi over 1000 utsalgssteder rundt om i USA.

Scott’s liv innen mat begynte da han kom inn i en chili-man restaurant i en alder av 13.

Han startet med å lage et lite pai-selskap, så flere catering selskaper, og han var også med på å lage Portland’s egne Salvador Molly’s. Venner og familie kom alltid til Scott’s hvor du aldri viste hvilke uforglemmelige og smakfulle retter (og historier) som ville komme ut fra kjøkkenet. Hans eventyr endte alt for tidlig da vi mistet han til bukspyttkjertelkreft i 2009.

Etter Scott’s bortgang fortsatte vi å leve hans drøm om å dele hans unike, smakfulle, og rimelige sauser med verden. Og vi er stolte med å gjøre dette.

Når Scott var tenåring, leste han og noen av hans venner en artikkel i den lokale avisen som het “ni måter å identifisere en gjeng”. De synes artikkelen var så latterlig (siden den bare tok for seg en sosial gruppe) at de skrev et satirisk brev til avisen hvor de sa at de var medlem av en gjeng som het “Secret Aarvark”. Avisen tok den alvorlig og skrev en alvorlig advarsel mot den nye gjengen. Scott sin saus er verdig dette navnet. Hvis du vet, så vet du.