Pepper North

Pepper North Artisan Foods ble født av en kjærlighet til å dyrke super het paprika og håndlagde deilige gourmet hot pepper produkter.

Vi tror på å bruke de ferskeste lokale ingrediensene som er mulig for å skape en smaksopplevelse som vil være hyggelig for alle. Vi er en familiedrevet virksomhet etablert i 2013 i Oshawa, Canada. Vi begynte reisen vår inn i den varme sausverdenen, akkurat som mange andre, med å dyrke paprika i hagen vår og gjøre dem til deilige krydrede produkter for venner og familie.

Etter hvert som etterspørselen begynte å vokse, ble det også batchstørrelsene våre. Ved å legge til iøynefallende etiketter begynte vi å delta på lokale bondemarkeder og festivaler for å gi gode anmeldelser fra våre kunder og andre elskere av varm saus. Snart gjorde vi et navn for oss selv over hele Canada med vår serie med deilige super hete sauser.

For tiden er våre prisbelønte varme sauser helt naturlige, uten tilsatte konserveringsmidler, glutenfrie, og finnes i over 1000 butikker i Canada og utover.

Noen store detaljhandelspartnere inkluderer Sobeys, Sobeys Urban Fresh, Foodland, Wholefoods Market, Longos, Fortinos, Metro, Loblaws, Save-On Foods og hundrevis av spesialbutikker.

Les mer på vår nettside her: https://www.peppernorth.com/